Lokalno vrijeme: 12:21
I. Kukuljevića Sakcinskog 21, 44000 Sisak, Croatia
+385 44 515 600

Kongresi i Banketi

Dvorana Siscia

 

Kongresna sala Siscia 1 i Siscia 2, savršeno je mjesto za sve vrste poslovnih događaja, konferencija i seminara.

Ova prostrana i moderna sala može se prilagoditi vašim potrebama, bilo da trebate jednu veliku prostoriju ili dvije manje, intimnije sale za zasebne događaje.

Staklena stijena koja razdvaja Siscia 1 i Siscia 2 pruža fleksibilnost i funkcionalnost, omogućujući vam da lako mijenjate raspored prostora prema vašim zahtjevima.

Opremljena klimatizacijom, kongresna sala Siscia 1 i Siscia 2 osigurava ugodan i produktivan boravak tijekom cijele godine. Bez obzira na vremenske uvjete vani, unutar sale uvijek vlada optimalna temperatura, stvarajući savršeno okruženje za usredotočenost i produktivnost.

Naša rasvjeta za evente dodatno doprinosi atmosferi, omogućujući vam da prilagodite osvjetljenje prema specifičnim potrebama vašeg događaja, bilo da je riječ o prezentaciji, radionici ili gala večeri.

Banket sala 1

Smještena u prizemlju, idealno je mjesto za vaše poslovne sastanke, seminare i događaje.

Opremljena modernom klimatizacijom i naprednom rasvjetom, Banket sala u prizemlju osigurava ugodnu atmosferu i optimalne uvjete za rad tijekom cijele godine.

Prilagodljiva i funkcionalna, ova dvorana pruža savršeno okruženje za sve vaše potrebe.

Banket sala 2

Banket sala smještena na katu, savršeno je mjesto za bankete i rođendanske zabave.

Ovaj elegantan prostor pruža ugodnu atmosferu i idealne uvjete za proslave, osiguravajući nezaboravne trenutke za vas i vaše goste.

S modernim sadržajima i profesionalnom uslugom, Banket sala 2 će vaš događaj pretvoriti u poseban doživljaj.